Zangles in Leidschenveen

Welkom bij mijn lespraktijk!

 

Even wat informatie over mij als persoon en docent: Ik ben geboren in 1991 in Den Haag. Mijn vader en oom zijn professionele musici en zo ben ik eigenlijk ook de muziek ingerold!

In 2016 heb ik mijn master Jazz Zang afgerond aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Al een jaar eerder is lesgeven onderdeel geworden van mijn vaste muzikale activiteiten. Ik heb sindsdien wekelijks lesgegeven aan verscheidene zangscholen, koren gedirigeerd en workshops gegeven. Sinds oktober 2018 heb ik mijn eigen onderneming, met daarin ook een zangpraktijk, opgericht.

Een van de meest inspirerende aspecten aan lesgeven, is iemand helpen bij het verwezenlijken van zijn persoonlijke doelstellingen. In de jaren die ik lesgeef, heb ik leerlingen gehad van jong tot oud en absolute beginners tot gevorderden. Allen met zeer uiteenlopende wensen:
-Zangles ter ontspanning bij een burn-out

-Stemtraining voor spreken in het openbaar

-Het aangaan van podiumangst

-Ter voorbereiding op een auditie
-Begeleiden van studenten Muziekwetenschappen

-Of gewoon puur als hobby
 


Een van mijn specialiteiten is het behandelen van onnodige fysieke spanning tijdens het zingen. Misschien leuk om te weten: ik ben bezig met een kleine zelfstudie naar de combinatie van yoga en zang. Hierin zoek ik naar de raakvlakken en bruikbare oefeningen voor mijzelf en voor in mijn lessen.
 


Een andere specialiteit waar ik tevens mijn masterresearch over heb geschreven, is onze klankvoorstelling en de ontwikkeling en training van het gehoor. Als zanger(es) ben je natuurlijk volledig afhankelijk van je gehoor. Wij hebben geen toetsen of snaren waarvan we weten welke tonen die zullen produceren. Daarom besteed ik graag aandacht aan de werking en ontwikkeling van ons gehoor.
 

Ik werk ook graag met:
-De Kodaly Methode

-Lax Vox
 

 

Uiteindelijk stem ik mij volledig af op waar de student zijn of haar zinnen op zet. Plezier en leren gaan bij mij hand in hand! Wil je graag een proefles uitproberen? Vul dan het formulier onderaan de pagina in! Door het contactformulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn terug te vinden in het menu onder het kopje Tarieven & Algemene Voorwaarden.

 

Hieronder vind je een aantal reviews of ervaringen van mijn huidige studenten!

Liesbeth is een bijzonder zangdocent omdat zij niet alleen een geboren lerares is, maar mij als leerling goed aanvoelt en mijn doel nooit uit het oog verliest. Hier past ze haar les op aan.
Ik ben ruim 2 jaar geleden op aanraden van een coach gaan zingen om beter te leren presenteren. Ik zing vals dus ik had nooit gedacht op zangles te gaan. Ik heb nog steeds geen ambitie om op te treden maar ik wil meer ontspannen en met beter stemgeluid, meer ademsteun en expressie kunnen presenteren. Dit is gelukt mede dankzij zangles van Liesbeth.
Zingen bij haar is veel meer dan een liedje opvoeren. Ik verheug me elke keer op de les, en heb even veel lol in de opwarming als in het zingen zelf. Ik had nooit gedacht na 2 jaar nog zangles te volgen maar ik heb er plezier in en ik leer nog veel.

 

Merlijn de Gruijter, Directeur Rabobank

Het is erg fijn om zangles van Liesbeth te krijgen. Ze legt goed uit en zingt het ook voor zodat je ook qua toonhoogte goed zit of weet welke kant je op moet.

 

Ook geeft Liesbeth verschillende huiswerk opdrachten mee, zodat je bijvoorbeeld de emoties in het lied beter begrijpt en je je beter in het lied kunt inleven en het dan ook op je eigen manier kan gaan zingen. Wat ook fijn is, is dat je niet bang hoeft te zijn om fouten te maken. Je bent er namelijk om te leren en beter te worden en dat laat zij dan ook blijken.

Yvette Lee Kong

Wat ik fijn vind aan de lessen met Liesbeth is dat zij heel goed weet wat ik nodig heb om beter te worden. Naast dat ze heel muzikaal is, is het ook fijn dat ze heel geduldig is. We herhalen vaak theorie in de les waardoor het beter blijft hangen. Er is ruimte voor eigen inbreng, maar Liesbeth denkt ook goed mee. Er is ruimte voor verschillende punten: van zangles tot muziektheorie, tot pianoles en gehoortraining. Het complete pakket dus!

I. Rijke, 21 jr, student muziekwetenschappen

Meld je nu aan voor een proefles!
Je beschikbaarheid:

* Gieben Music neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken. Jouw gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan voor administratieve of financiële doeleinden van Gieben Music.

Bedankt voor je aanvraag!