top of page

De proefles!

Wat kun je verwachten van de proefles?

Ten eerste wil ik je vragen om de tekst van een liedje wat je al goed kent en graag zingt, mee te nemen. Dan kunnen we daar in de proefles mee werken.

 

De proefles duurt standaard 30 minuten en bedraagt 20 euro. (25 euro voor duolessen en 30 voor triolessen) Na een korte kennismaking start ik mijn lessen met een goede en leuke opwarming. We ontdoen onszelf eerst van alle onnodige fysieke spanning en bereiden daarna onze stem voor op het zingen van het liedje. Dit doen we door middel van, bijvoorbeeld:

-Inzing-oefeningen aan de piano op klinkers, woorden, lip of tongtrillers, of neuriënd

-Tongbrekers 

-Glissando's en het opzetten van andere en nieuwe stemmetjes


Als we eenmaal goed opgewarmd zijn, gaan we werken aan jouw liedje. De volgende aspecten zouden daarbij aan bod kunnen komen:
-De ademhaling

-De ar-ti-cu-la-tie!

-De betekenis van het liedje. Hoe breng je het verhaal goed over? Hoe kun je expressief zijn met je zangstem?

-Ritmiek. Hoe weet je hoe lang je moet wachten voordat de volgende zin begint?

-Hoge en lage noten leren zingen. Hoe maak je eigenlijk toonverschil met je stem? Etc.


Heb je altijd al jezelf willen begeleiden op piano? Dan kun je combinatie lessen van zang en pianobasics nemen. De tarieven hiervoor zijn hetzelfde als de normale zanglessen. Het spelen van piano is een mooie aanvulling op zanglessen en zeer nuttig voor de algemene muzikale vorming.

De proefles is een introducerende les met als doel je een indicatie te geven van mijn lessen en is volledig vrijblijvend. Als je besluit meer lessen te nemen, kun je ervoor kiezen om wekelijks of tweewekelijks per kwartaal les te nemen of losse lessen te kopen. Ik geef doorgaans lessen van 30, 45 en 60 minuten. Leerlingen van boven de 12 jaar en leerlingen die gebruik maken van de zang/piano-combilessen raad ik aan lessen van 45 minuten te nemen. De tarieven vind je onder het kopje Tarieven & Algemene Voorwaard
en.

Interesse in les aan huis? Vermeld dit dan bij het invullen van het proeflesformulier. Ik geef met plezier les aan huis mits de afstand en mijn lesrooster dit toelaten. MOMENTEEL GEEF IK GEEN LESSEN AAN HUIS.

 

De 20 euro van de proefles kun je contant (liefst gepast) bij mij in de proefles voldoen. De facturen van de lessen ontvang je per mail.
Mocht de afspraak van de proefles onverhoopt toch niet door kunnen gaan, geef dit dan minimaal 24 uur van tevoren per mail o.v.v. ''Afmelding'' naar info@giebenmusic.com door met daarin je naam, datum en tijdstip van de proefles.
Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken (ongeacht de reden, dus ook bij ziekte) worden in rekening gebracht.Wil je graag een proefles volgen? Vul het formulier onderaan de pagina in!  Door het contactformulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn terug te vinden in het menu onder het kopje: Tarieven & Algemene Voorwaarden.

  • Instagram
  • LinkedIn - White Circle
  • SoundCloud - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
Meld je nu aan voor een proefles!
Je beschikbaarheid:

* Gieben Music neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken. Jouw gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan voor administratieve of financiële doeleinden van Gieben Music.

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page