Koren in Leidschenveen

Een van de dingen die nog echt ontbreken in Leidschenveen is een homegrown KOOR. Of zelfs meerderen!

Het lijkt me, naast het geven van privélessen, ontzettend leuk om op muzikaal vlak ook iets bij te dragen in Leidschenveen. Zo kwam ik op het idee om koren op te gaan richten!


Ik denk daarbij aan koren voor:
Kids (7-12jr)

Tieners (13-17)

Volwassen (18+)

In plaats van altijd de melodie van een liedje te zingen, zul je in een koor ervaren hoe het is om een andere stem in de harmonie te zingen. Dit is niet alleen ontzettend goed voor je gevoel voor muziek en ritme, maar ook voor je ontwikkeling als zanger(es).
 

We beginnen de repetities met een goede opwarming met leuke inzingers. Dan werken we aan stukken die ik speciaal voor de Leidschenveense koren heb gearrangeerd.

Arrangeren doe ik al sinds mijn studie aan het Conservatorium en doe ik met veel plezier en passie. Je kunt hierbij dus iets verfrissends, uitdagends  en persoonlijks verwachten! De arrangementen zullen zoveel mogelijk acapella, i.e. zonder begeleiding, worden gezongen.
Ik maak zelf dus een opzet van een aantal stukken, maar sta ook open om ideeën van het koor zelf te verwerken in het repertoire. De partijen worden opgenomen, dus het is niet vereist noten te kunnen lezen.

Het doel is door middel van gezellige repetities, met een eenheid in intonatie, ritme en stemkleur een divers repertoire onder de knie te krijgen en dat op een bepaald moment natuurlijk ook uit te gaan voeren! Er zullen regelmatig optredens/uitvoeringen worden verzorgd.

 

Benieuwd of een van deze koren iets voor je is? Volg een proefrepetitie voor 5,-!

Kids-Choir:
Leeftijd: 7-12 jr

Repetities: 45 min of 60 min, afhankelijk van de grootte van de groep
Dag en tijd: nog onbekend

Kosten: nog onbekend

Minimum aanmeldingen: 4​
Locatie: nog onbekend

Teen Vocal Group:
Leeftijd: 13-17 jr

Repetities: 45 min, 60 min of 75 min, afhankelijk van de grootte van de groep.
Dag en tijd: dinsdag tussen 16.00-18.00

Maandelijkse contributie: €40,- (proefrepetitie 5,-) Factuur wordt verstuurd per mail (restitutie is niet mogelijk).

Minimum aanmeldingen: 6​

Locatie: Het Leidraad, Harriët Freezerhof 20, Den Haag.


Volwassenen koor: 
Leeftijd: 18+

Repetities: 60 min, 90 min, of 120 min, afhankelijk van de grootte van de groep.

Dag en tijd: dinsdagavond tussen 18.00-20.00

Maandelijkse contributie: €40,- (proefrepetitie 5,-) Factuur wordt verstuurd per mail (restitutie is niet mogelijk).

Minimum aanmeldingen: 6​
Locatie: Het Leidraad, Harriët Freezerhof 20, Den Haag.

Heb je interesse in een van de bovenstaande koren? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier, vermeld bij opmerkingen de naam van het gewenste koor!
Door het contactformulier in te vullen ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze staan onderaan de pagina voor de koor-projecten!

Meld je nu aan voor een koor!

Je beschikbaarheid:

* Gieben Music neemt privacy zeer serieus en zal jouw aangeleverde gegevens op een veilige manier verwerken. Jouw gegevens worden voor geen andere doeleinden gebruikt dan voor administratieve of financiële doeleinden van Gieben Music.

Bedankt voor je aanvraag!

Algemene Voorwaarden Koren

  • De eerste repetitie zal gelden als proefrepetitie en hiervoor hanteer ik een eenmalig tarief van €5,-. Bevalt het koor en de repetitie? Dan kun je dat mij persoonlijk of per mail ter kennis brengen en zie ik je graag op de volgende repetitie! De factuur voor de repetitiereeks wordt maandelijks per mail verstuurd.

  • Voor het volwassenenkoor geldt een repetitietijd van 60 minuten bij 6-10 leden, 90 minuten bij 11-12 leden en 120 minuten bij 13 leden of meer.

  • Voor het tienerkoor geldt een repetitietijd van 60 minuten bij 6-10 leden, 90 minuten bij 11-12 leden en 120 minuten bij 13 leden of meer.

  • Omdat de koren afhankelijk zijn van hun leden, committeert u zich voor de maand waarvoor u betaald en is restitutie, ook wanneer u zelf een repetitie niet kunt bijwonen, helaas niet mogelijk. Er geldt 1 maand opzegtermijn. 

  • Bij ziekte of verhindering van mij, wordt er in eerste instantie geprobeerd een vervanger in te zetten. Mocht onverhoopt een repetitie toch geen doorgang kunnen vinden, dan wordt er een inhaalrepetitie georganiseerd op een datum afhankelijk van mijn beschikbaarheid en die van de meerderheid van de koorleden.

  • Gieben Music is niet aansprakelijk voor eventuele schade, letsel of ongeval als gevolg van lessen/workshops/repetities, het gebruik van de ruimte en de daarbij behorende faciliteiten.

  • Bij het niet nakomen van de financiële verplichtingen wordt de vordering in handen van een incassobureau gegeven en zijn de bijkomende kosten voor de betalingsplichtige.

  • Bel voor dringende zaken naar: 0641456765